Producator de cartofi BUCOVINA

  • Milisauti, Suceava, Romania

Producator de samanta de cartofi certificata, incepand din anul 2005 FermaBucovina va ofera o gama variata de samanta de cartofi din clasele CL Elita, CL A, CL B, si prestari servicii agricole. Activitatea de baza a fermei este cultivarea cartofului pentru consum si samanta. Printre activitatile secundare se numara: cultivarea legumelor (in special ceapa) dar si cultivarea cerealelor. Localizarea fermei se face in zona de nord a Moldovei, in Bucovina. Sediul fermei este situat la 25 km de Suceava si 14 km de Radauti, in zona Milisauti Gara. Ferma dispune de toata gama de utilaje necesare cultivarii cartofului.


Samanta de cartofi extratimpurii, timpurii si tardive. Cartofi si ceapa de consum ambalate in plase de 5 pana la 30 Kg. Misiunea noastra este sa construim cu fiecare client relatii de lunga durata, bazate pe transparenta si incredere.


Produse si Servicii


Soiuri de cartofi prezente in cultura fermei: LAURA, MARABEL, BARNA, CARNAVAL, SANTE, SHANNON, CARRERA, ADORA, FABULA, REDLADY, OPAL si alte soiuri produse de IPM Olanda, Solana si HZPC.

 

Află mai multe detalii despre Producator de cartofi BUCOVINA...


Adresa: Milisauti, Suceava, Romania
Web: http://www.fermabucovina.ro/
Telefon: 0745313966
E-mail: contact@fermabucovina.ro
Vote
Result 1 votes

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Ferme asemănătoare

 • Pepiniera pomicola Zamfira

  Pepiniera pomicola Zamfira

  Ferme de legume, fructe, cereale Lipanesti (Prahova) Iunie 15, 2016

  Productia PEPINIEREI POMICOLE ZAMFIRA  este structurata in doua sectoare:      - pomi fructiferi destinati pomicultorilor amatori - din speciile: mar, par, gutui, prun, cires, visin, cais, piersic,nectarin.      - p...

 • La Mosie

  La Mosie

  Ferme de legume, fructe, cereale Adunatii Copaceni (Cluj) Iunie 15, 2016

  Aflată la o plimbare scurtă cu maşină şi o fugă din capitală, în comună Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu, livada "La Moşie" a luat naştere în 2005 din dragoste, pasiune şi dor de grădina bunicii plină de miresme îmbietoare şi pomi...