La Mosie

  • Adunatii Copaceni, Cluj, Romania

Aflată la o plimbare scurtă cu maşină şi o fugă din capitală, în comună Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu, livada "La Moşie" a luat naştere în 2005 din dragoste, pasiune şi dor de grădina bunicii plină de miresme îmbietoare şi pomi bogaţi cu fructe dulci. 


Ne mândrim cu recoltele noastre, fructe cum niciunde nu găseşti, oferind an de an mere, pere, cireşe, struguri, prune, piersici, nectarine. Dorinţa noastră este să cultivăm fructe delicioase pe care să le culegi cu drag, ca şi cum ar fi din propria ta grădina.


Dacă doreşti doar să vizitezi livada, îţi punem la dispoziţie roadele noastre gata culese numai bune de luat acasă. "La Moşie" vrea să îţi fie aproape, aşa că, dacă drumul până la livadă ţi se pare lung, vei găsi roadele noastre delicioase şi în magazinele: Carrefour, Nic, Mega Image, Auchan.


Grădina bunicii, ce minunăţie! Albine roiau prin florile colorate şi merele coapte cădeau singure din pomi. Mai ţii minte căţăratul în cireş după fructe roşii şi dulci, atât de bune încât le mâncai cu tot cu sâmbure ca să nu te opreşti din mestecat? Dar strugurii din viţă de vie, căţăraţi cu înverşunare pe streaşina casei, care te făceau să te urci pe cea mai înalta treaptă pentru a fură un deliciu înainte de masă? Îţi mai aduci aminte culesul de fructe cu bunica şi tricourile pătate exact în forma fructului pe care îl culegeai?


Poţi veni în vizită oricând, te primim cu braţele deschise. 


Familia noastră este mare şi cuprinzătoare, avem şi o bunică dragă, mamaia Dida, care aşteaptă cu nerăbdare să i se umple livada cu oameni frumoşi. 


Continuăm să investim cu drag în creşterea fermei "La Moşie" pentru a o face cea mai mândră din tot ţinutul românesc. Pe viitor, îţi pregătim şi cele mai bune gemuri, "MeliGem" de "La Moşie", produse doar din recolta proprie şi o ţuică că la ea acasă, "Chiabur", atât de bună încât te ia ameţeala. "Parol" că nu minţim!

 

Află mai multe detalii despre La Mosie...


Adresa: Adunatii Copaceni, Cluj, Romania
Web: http://www.lamosie.ro/
Telefon: 0741.111.644
E-mail: contact@lamosie.ro
Vote
Result 1 votes

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Ferme asemănătoare

 • Pepiniera pomicola Zamfira

  Pepiniera pomicola Zamfira

  Ferme de legume, fructe, cereale Lipanesti (Prahova) Iunie 15, 2016

  Productia PEPINIEREI POMICOLE ZAMFIRA  este structurata in doua sectoare:      - pomi fructiferi destinati pomicultorilor amatori - din speciile: mar, par, gutui, prun, cires, visin, cais, piersic,nectarin.      - p...

 • Producator de cartofi BUCOVINA

  Producator de cartofi BUCOVINA

  Ferme de legume, fructe, cereale Milisauti (Suceava) Iunie 15, 2016

  Producator de samanta de cartofi certificata, incepand din anul 2005 FermaBucovina va ofera o gama variata de samanta de cartofi din clasele CL Elita, CL A, CL B, si prestari servicii agricole. Activitatea de baza a fermei este cultivarea cartofului ...