Ograda cu struti

    • Sebes, Alba, Romania

Situata in Sebes, jud. Alba, Ograda cu struti are o experienta de 3 ani in cresterea si reproducerea strutilor (Strutio Camelus – Struti africani) si valorificarea produselor derivate.


In prezent, Ograda cu struti dispune de spatii special amenajate pentru cresterea celor aproximativ 60 de struti, de incubatoare cu o capacitate de 200 de oua (pentru comenzi de pui de struti si pentru dezvoltarea crescatoriei proprii) si de un spatiu destinat cresterii puilor. Produse si Servicii Strutul African, perfect aclimatizat conditiilor din Romania, are o durata medie de viata de 70 de ani, din care aproximativ 50 de ani de fertilitate.


Maturitatea este atinsa la varsta de 1 an, cand are in jur de 120 kg – din care aproximativ 45-60 kg muschi. Familiile de struti sunt compuse din 1 mascul si 2 femele, acestea din urma depunand in medie 1 ou la 2 zile (intre 40 si 60 de oua intr-un sezon de ouat). Ouale de strut au o greutate de la 1200 g pana la 2000 g, echivalentul a 26 de oua de gaina, insa cu un nivel mai scazut de colesterol (aproape 0).


Carnea de strut este cea mai sanatoasa carne rosie disponibila pe piata, fiind o alternativa apreciata la carnea de vita si vitel datorita continutului scazut de grasimi, colesterol si calorii, dar in acelasi timp cu un nivel ridicat de proteine. Carnea se poate prepara asemeni oricarei carni rosii, fiind deosebita pe gratar.

 

Află mai multe detalii despre Ograda cu struti...


Adresa: Sebes, Alba, Romania
Web: http://www.ogradacustruti.ro/
Telefon: 0744977158
E-mail: contact@ogradacustruti.ro
Vote
Result 0 votes

Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".