Ce este i-Ferma?

Acest site al produselor și al fermelor permite consumatorilor să aibă acces liber la nivel local și nu numai, la produsele de ferma proaspete, permite agricultorilor posibilitatea de a dezvolta o relație personală cu clienții lor și să cultive loialitatea consumatorilor față de fermierii care cultivă produsul.
Pentru fermierii care au un calculator și internet acest site ofera multe beneficii. Chiar daca nu aveti un computer personal puteți avea aveți acces la un computer al bibliotecii locale sau la acasa unui prieten sau a unui membru al familiei.
Prin înregistrarea fermei și descrierea cu cât mai multe amănunte vă cresc șansele de a fi reperat de către un consumator sau cumpărător care este în căutarea unor produsele pe care dvs. le oferiți.
Prin educarea cu privire la realitățile produselor alimentare cultivate și distribuite în mod tradițional, consumatorii vor avea o motivație puternică în plus pentru a schimba obiceiurile lor de cumpărare. Unele ferme folosesc educația ca un serviciu cu valoare adăugată prin încurajarea de vizite la ferme și oferind excursii, de asemenea, cunoscută sub numele de agroturism. Informațiile despre produsele care se vând pe site devin caracteristici bonus le produselor pe care le vindeti, ceea ce face ca produsele și ferma dvs. să fie mai atractive pentru client.